Компанията

МИСИЯ

Водени от напредничаво мислене и мащабни амбиции, ние не крием крайната си цел – да бъдем най-добрите в бранша. Водени от творчески ентусиазъм и креативен дух, ние искаме да бъдем най-добрите за вас!
В условията на бизнес съперничество, като представители на този бранш, ние знаем колко важни са точността, бързата реакция, съчетани с качествен резултат.
Като обикновени хора, хора на бита и забързаното ежедневие, знаем колко важни са доверието, пестенето на време и пари. Знаем цената на думите „тук” и „сега”. Затова в Avalon получавате именно този продукт, който желаете, независимо от мястото, където се намирате, и то веднага!   Заложили сме на квалитета и той пулсира в основната ни идея – производството на иновационни лепила за плочки. Знаейки колко важни са детайлите, нашият продукт осигурява стабилността и здравината, които скрепват цялостната визия, уюта и съвършенството на един дом.
Основната ни цел е да подобрим качеството на вашия живот или, като посредници, да затвърдим респекта към вашата фирма. Ето защо Avalon не може да си позволи компромиси за сметка на продукта. В това отношение смело можем да кажем, че сме перфекционисти.

ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ

В условия на финансова криза бизнесът може да бъде спасителен пояс, може да отвори нови възможности, но може и да те удави в глобалната икономическа стагнация, да те провали.
Затова в Avalon сме изградили здраво стратегическо ядро, като сме заложили на революционни идеи, за да запазим статуса си на компания с бъдеще.
Именно във време на икономическа криза бизнесът трябва да продължи да бъде отговорен, като помага на обществото посредством поддържането на трудова заетост, продуктивност и принос към развитието на икономиката.
Avalon има изграден ясен план, който да осигури нужната финансова стабилност, доверие на нашите партньори и надежден продукт на крайния потребител.
Колкото до конкуренцията в днешния уязвим пазар – за нас тя може да бъде само вдъхновение и източник на иновативни идеи и творчески ентусиазъм.

НАШАТА МАРКА

Avalon даде началото на нова ера в производството на лепила за плочки. Високото качество и устойчивостта на материала, с който работим, гарантира сигурност и здравина в процеса на употреба.
Реализирайки максималния потенциал на новаторския ни продукт, ние сме се доказали пред крайния потребител.
Ние сме наясно с конкуренцията на пазара така, както сме наясно и с вашите желания и потребности. Затова няма да ви отегчаваме с излишни сухи термини и химични съединения, но няма и да ви заблуждаваме.
Иновационната технология, която сме усъвършенствали и лесният за употреба краен продукт са нашата запазена марка.
Постигайки качество на по-ниска цена, ние не целим само маркетингов успех. Нашата крайна цел е да се доближим до вас, удовлетворявайки всяко ваше изискване. Avalon е конкурентоспособна именно с близостта си с клиентите.
Нашият продукт се доставя навсякъде в България!

АВАЛОН ИНОВАЦИИ

Avalon не е фирма с изградени традиции. Философията на Avalon е ориентирана изцяло към съвремието, а фирмената ни политика не спира да гледа към бъдещето.
Компанията, собственост на български акционери, стартира през август 2008 година, като се ориентира към производство на лепило за плочки и разпространението им до крайния потребител.  Често в нашия бранш по-ниската цена се компенсира със занижаване качеството на продукта. Ние напълно се разграничаваме от подобни тенденции. Нашите бъдещи цели са продуктът ни да еволюира, непрекъснато да подобряваме своето ноу-хау, за да запазим най-ценното, което сме спечелили до момента – вашето доверие.