• +359 885 059 005
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ЗА AVALON

Image

Мисия Avalon

Avalon е проект за създаване продукти с високо качество, използвайки възможно най- напредналите технологии, които да се реализират на европейския пазар. Стартира през 2008 г. На следващата година към проекта се присъединява италианския технолог Джорджо Кинка – специалист по модификация на циментите. През 2017 г., компанията инвестира в 100% роботизирана поточна линия с максимален контрол на качеството и капацитет от 260 000 т/г.
 
През 2021 г., Avalon привлича втори италиански технолог Енрико Гамбарели. Така компанията се превръща в място където се срещат хора от различни държави с различни култури работещи заедно за основната цел – създаване на високо технологични продукти, с постоянно високо качество.


Резултатът:

  • SPECIALE – Специална линия продукти с изключителни показатели;
  • AQUA BARRIERA – Хидроизолации с нано частици;
  • HERCULES – Саморазливни подове за пряко излагане на външни атмосферни условия;
  • AEROSTAR – Дишащи, олекотени продукти за здравословен дом;
  • MAGMA QUARTZ – Високо якостни продукти – R4, за репарации на бетони;

 

Ние в Avalon сме горди, че всичко организираме от централния офис на компанията в България със собствен екип от най-добри специалисти – от разработката на продукта, през доставките на суровини, до производството спазвайки завишените вътрешни норми на нашите технолози. Всичко това се случва на едно място по едно и също време. Това е уникално в строителната индустрия.
 

Основните задачи пред нас са:

  • Целият контрол е в наши ръце – само така можем да бъдем сигурни за всеки един продукт;
  • Внимание към всеки детайл – нашите експерти-технолози търсят и експериментират с най-добрите материали, за да надхвърлим очакванията на нашите клиенти;
  • Сертифициране по западно европеските норми за качество – всеки един от нашите продукти е сертифициран в европейски лаборатории.
Всичко това се постига със здрава работа на всеки един от екипа, 13 години инвестиции във високотехнологично оборудване, преодоляване на всяко препядствие по пътя.

Използвайки най-напредналите технологии и последните химически адитиви известни на науката, ние имаме възможност да предложим ултра-високо ниво на характеристиките на продукта. Заедно с нашият уникален производствен контрол, ние можем с лекота да преминем границите на физическите възожности на продукта за най-екстремна употреба.

Щастливи сме, че постигаме всичко това...

Георги Бончев Управител.

Image
В изпълнение на амбициозната си програма за по висок контрол и управление на бизнес процесите в компанията, Авалон разработи и въведе Система за управление на качеството - ISO 9001. Системата беше одитирана и успешно сертифицирана с немска акредитация от високо уважаваният орган за сертификация TÜV Rheinland. Политика по качество на фирмата е да предлага бързо, професионално и висококачествено обслужване на клиентите, свързано с производството на готови за употреба строителни материали и системи за строителството. Внедряването, поддържането и усъвършенстването на Система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт БДС EN ISO 9001:2008, е основен инструмент за реализиране на тези стремеж и на стратегическите цел.
Image
© 2023 АВАЛОН • Всички права запазени. Дизайн MADHOUSE Studio