Новини

HERCULES 1-3 – Бяла шпакловка на циментова основа, за приложение на закрито и открито  18.07.2016


HERCULES 1-3 поставя началото на серия от продукти с марката Avalon, в още една област на приложение – Подготовка на основата. Това е специално проектирано решение в бял цвят, за тънкослойно изравнително шпакловане на строителни повърхности, преди полагане на вододисперсионни бои и мазилки или други декоративни покрития, като например тапети. HERCULES 1-3 е логично развитие на идеята за използване на системи от изпитани и съвместими помежду си продукти, както и за предоставяне на по-богат избор от комплексни строителни решения от един производител.

Важно предимство и водеща характеристика на шпакловката е, че това е продукт на циментова основа, което разширява възможностите за нейното приложение на открито, закрито и дори в помещения с висока влажност. Специалните съставки на продукта, осигуряват отлична паропропускливост, висока устойчивост срещу напукване и добри водоотблъскващи свойства, което го прави особено подходящ като компонент в комбинирани системи за външна топлоизолация (довършителна шпакловка за изравняване на повърхности от армирани шпакловки). HERCULES 1-3 е подходящ за приложение и върху вароциментови хастарни мазилки на фасади или вътрешни стени.

Шпакловката е изключително лесна за обработка, а белият цвят създава подходяща основа за полагане на декоративни покрития в светли пастелни цветове.

За допълнителна информация, молим свържете се с нашите специалисти, като ползвате данните за контакт на сайта или посетете страницата на продукта тук.