0

AQUA BARRIERA NANO SMART

ДВУКОМПОНЕНТНА ЕЛАСТИЧНА НАНО ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ЦИМЕНТОВА ОСНОВА, ПРЕМОСТВАЩА ПУКНАТИНИ НА ОСНОВАТА ДО 1,5 ММ ПРИ ТЕМПЕРАТУРИ ДО -200С. ЗА ТЕРАСИ, БАНИ И БАСЕЙНИ.

 

Област на приложение

За хидроизолация на басейни, тераси и балкони, вани, резервоари, канали, шахти, бани, душове, помещения подложени на висока влага и др. Aqua BARRIERA NANO SMART е най-добрата хидроизолация за тераси и басейни, преди поставянето на керамични плочки с циментови лепила, за стари тераси, без да се разрушава съществуващата подова настилка. Защита на бетона от киселинни дъждове, карбонизация причинена от високо съдържание на СО2 съдържащ се в отпадъчни газове (тунели, пътни съоръжения), както и от солни или сулфатни атаки от морска вода. Защита от влага на панели от гипсокартон, фиброцимент, метал, дърво и др. Естетично изравняване на мазилки или пропукани бетони. Aqua BARRIERA NANO SMART може да се използва и като свързващ грунд за подобряване сцеплението на саморазливни продукти върху стари керамични подови настилки.

Aqua BARRIERA NANO SMART е двукомпонентна изключително еластична безшевна мембрана с превъзходен водоустойчив и антикарбонизационен ефект, благодарение на специалната рецептура базирана на нано технологиите. Продукт на циментова основа с висока устойчивост, съставен от чист кварцов пясък, специфични добавки и специални акрилни кополимери. След полагане, Aqua BARRIERA NANO SMART се превръща в сигурна хидроизолация при позитивно налягане на водата, запазваща своята еластичност при отрицателни температури до -20оС и премостваща пукнатини на основата до 1,5 мм при нормални условия. Хидроизолационната мембрана, се характеризира с висока устойчивост на хлориди и други химически агресии.

 

Опаковка

Комплект 32 кг
Компонент А - 24 кг торба суха смес
Компонент Б - 8 кг туба течен полимер

Комплект 16 кг
Компонент А - 12 кг торба суха смес
Компонент Б - 4 кг туба течен полимер