0

AQUA BARRIERA Eco

ДВУКОМПОНЕНТНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ЦИМЕНТОВА ОСНОВА, С ВИСОКА ЕЛАСТИЧНОСТ  И ПРЕМОСТВАНЕ НА ПУКНАТИНИ ДО 1,0 мм, ЗА БАЛКОНИ, ТЕРАСИ, БАНИ, ДУШКАБИНИ, РЕЗЕРВОАРИ И БАСЕЙНИ

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

За хидроизолация на тераси и балкони, басейни, вани, цистерни, бани, душове и помещения подложени на висока влага. Хидроизолация на тераси и балкони, преди поставянето на керамика. Хидроизолация на стари тераси, без да се разрушава съществуващата подова настилка.

AQUA BARRIERA Eco е част от топлоизолационната системата на Avalon за защита от вода при нужда на различни участъци от фасадата. Продуктът взаимодейства отлично с лепилата и шпакловките TERMO Mineral, TERMO Contact, TERMO Eco, както и с изолационните плоскости от EPS.

Защита на бетона от киселинни дъждове, от карбонизация причинена от високо съдържание на СО2 съдържащ се в отпадъчни газове (тунели, пътни съоръжения), от солни или сулфатни атаки от морска вода. Защита от влага на панели от гипсокартон, фиброцимент, метал, дърво и др. Естетично изравняване на мазилки или пропукани бетони.

 

AQUA BARRIERA Eco е икономически ефективна двукомпонентна еластична безшевна мембрана, с водоустойчив и антикарбонизационен ефект. Продукт на основата на цимент с висока устойчивост, чист кварцов пясък, специфични добавки и специални акрилни кополимери. След полагане, AQUA BARRIERA Eco  се превръща в еластична и сигурна хидроизолация.

 

Опаковка

Комплект 32 кг
Компонент А - 20 кг торба суха смес
Компонент Б - 6 кг туба течен полимер

Комплект 16 кг
Компонент А - 12 кг торба суха смес
Компонент Б - 3,6 кг туба течен полимер