MEGA FLEX S2 - C2 T E S2

Двукомпонентно, високо еластично лепило на циментова основа, поддаващо се на деформиране, с продължително отворено време и без вертикално свличане за керамични плочки, гранитогрес и материали от камък, върху критични основи.

C2TE S2

 

За всички видове голямоформатни плочи, подложени на интензивен трафик /супермаркети, молове, индустриални помещения/

Полагане на плочки върху деформируеми основи: водоустойчив шперплат, дървени елементи (ако са достатъчно устойчиви на вода), стари дървени подови покрития и др.

Полагане на големи по размер плочи гранитогрес и камък върху фасади, балкони, тераси, покриви на зимни градини и вътрешни дворове, които са подложени на пряка слънчева светлина и големи температурни амплитуди.

За тънкослойно лепене на всички видове и размери тънки плочи гранито-грес, дори и голямоформатни /120х300/ на пода и стените, включително и на фасади; 

За всички видове стъкло керамична мозайка, на закрито и открито, включително и в басейни, хладилни помещения, индустриални заводи и др.    

Полагане на плочки върху повърхности, подложени на голям механичен натиск и вибрации (подлези, в близост до железопътен или магистрален трафик и др.).

Полагане на големи по размер плочи върху основи с вградено подово отопление или върху съществуващи подови покрития от керамика, подова мозайка, мрамор и др.

 

MEGA FLEX S2 е двукомпонентно лепило на циментова основа, сиво или бяло на цвят, съставено от висококачествен цимент, синтетични смоли, кварцов пясък с подбрана големина на зърната и специални добавки, съгласно формула, разработена в  лабораторията за проучване и развитие на AVALON в Sasollo - Italy, за да се удовлетворят изискванията на професионалистите в полагането на плочки.

След смесване на Comp. A – сух прахообразен материал в торба от 25 кг и Comp. B – течна синтетична дисперсия в туба от 7,5 кг се получава лесна за работа смес със следните качества:

Не се свлича -  MEGA FLEX S2 може да са полага върху вертикални повърхности без провисване, дори и големи по размер тежки плочи не се приплъзват. Плочите мога да се лепят отгоре надолу без да е необходимо използването на кръстчета за укрепване;

 

Добра способност да се приспособява към различни деформации на основата и плочките (ПДЧ, водоустойчив шперплат, бетон и др.);

Отлично залепване към всички материали, които обикновено се използват в строителството;