0

AVAGROUT T30

Бързо втвърдяващ циментов разтвор с фибри, за козметично изравняване на хоризонтални и вертикални повърхности от 3 о 30 мм, на закрито и открито

ОПИСАНИЕ

 AVAGROUT T30 е създаден за изглаждане на неравни основи (3 до 30мм) и бързо да ги подготвя за полагане на керамични плочи, гранитогрес и естествен камък, хидроизолации AQUA BARRIERA, боя и декоративна мазилка като например.

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

 • Изравняване на неравнини по фасади и вътрешни стени /върху

тухли, бетон или хоросан/, преди боядисване или полагане на деко­ративни мазилки /след само 4 часа/

•                                                       Изравняване на неравности по стъпала, като след 4 часа по-късно директно се полагат керамични плочки, гранитогрес и естествен камък. При използването на FLES S1 TURBO за лепене на плочки, стълбището е готово за експлоатация след 10 часа.

•                                                       Изглаждане на груби бетонови повърхности в басейни, само 24 часа преди полагане на AQUA BARRIERA Nano Smart, AQUA BARRIERA Eco, AQUA BARRIERA One.

•                                                       Оформяне или корекция на наклони в бани, тераси и балкони, предиполагане на AQUA BARRIERA Nano Smart, AQUA BARRIERA Eco, AQUA BARRIERA One или директно лепене на плочки.

AVAGROUT T30 е високо технологичен продукт, разработен и внедрен от Avalon R&D Lab собствена лабораторията за Проучване и Развитие, разположена в Sassuolo, Italiy.